Mesajul Primarului

Bine ați venit pe site-ul Primăriei comunei Cucuruzeni!

Dragi locuitori ai satului Ocnița-Răzeși și satul Cucuruzeni, vă salut respectuos pe toți cei care ați accesat pagina! Aici veți găsi informații despre activitatea Primăriei, precum și despre toate instituțiile ce sunt în gestiunea administrației publice locale. Totodată, aici veți afla despre toate evenimentele ce se desfășoară pe teritoriul comunei Cucuruzeni. Urmărim ca acțiunile întreprinse de primărie să fie cunoscute și apreciate după merit de către cetățeni. Încă un scop, al meu personal,  este ca, prin intermediul acestui site, să creăm o apropiere dintre cetățeni și autorități locale. Sper ca acest site să fie un permanent partener de dialog și ca un privilegiu de a face cunoscut comuna Cucuruzeni.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și, sper că, împreună cu echipa Primăriei și fiecare dintre Dvs, vom realiza lucruri frumoase și cu adevărat folositoare comunității noastre. În acest scop, voi fi reprezentantul dumneavoastră în toate întâlnirile mele. Apropo, vom aprecia aportul și implicarea tuturora în soluționarea problemelor publice locale. Vom saluta și activismul civic, atât prin implementarea proiectelor investiționale, cât și prin organizarea acțiunilor de voluntariat.

Ușa primăriei este mereu deschisă pentru fiecare! Prin sugestiile și propunerile Dvs, sperăm să îmbunătățim calitatea serviciilor publice prestate.

În calitate de primar, va asigur ca voi fi aproape de fiecare. Voi depune toate eforturile la creșterea calității vieții, la dezvoltarea și prosperarea comunei

Cu respect, primarul comunei Cucuruzeni, Pranețchii Ilia